විෂය මට්ටමින් විශ්ලේෂණය - |
---|
විෂය අංකය |
විෂයය |
ඉදිරිපත් වූ සංඛ්යාව |
සමත් සංඛ්යාව |
සමත් ප්රතිශතය |
ගුණාත්මක ප්රතිඵල ප්රතිශතය |
ආගමික විෂයයන් |
11 |
බුද්ධ ධර්මය | 120 |
119 |
99.17 |
83.19 |
හර විෂයයන් |
21 |
සිංහල භාෂාව හා සාහිත්යය | 120 |
120 |
100 |
74.58 |
31 |
ඉංග්රීසි | 120 |
90 |
75 |
37.5 |
32 |
ගණිතය | 120 |
103 |
85.83 |
47.5 |
33 |
ඉතිහාසය | 120 |
117 |
97.5 |
61.04 |
34 |
විද්යාව | 120 |
103 |
85.83 |
42.71 |
දෙවන කාණ්ඩයේ විෂයයන් |
40 |
සංගීතය - පෙරදිග | 11 |
11 |
100 |
72.73 |
43 |
චිත්ර | 15 |
15 |
100 |
71.67 |
44 |
නැටුම් - දේශීය | 27 |
27 |
100 |
63.89 |
46 |
සාහිත්ය රසාස්වාදය - ඉංග්රීසි | 3 |
3 |
100 |
50 |
47 |
සාහිත්ය රසාස්වාදය - සිංහල | 42 |
41 |
97.62 |
90.48 |
50 |
නාට්යකරණය හා රංග කලාව - සිංහල | 18 |
17 |
94.44 |
36.11 |
පළමු කාණ්ඩයේ විෂයයන් |
60 |
ව්යාපාර හා ගිණුම්කරණ අධ්යයනය | 61 |
61 |
100 |
56.56 |
61 |
භූගෝල විද්යාව | 32 |
32 |
100 |
73.44 |
62 |
පුරවැසි අධ්යාපනය | 24 |
23 |
95.83 |
43.75 |
65 |
දෙවන භාෂාවක් ලෙස දෙමළ | 3 |
3 |
100 |
83.33 |
තෙවන කාණ්ඩයේ විෂයයන් |
80 |
තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂණය | 10 |
10 |
100 |
67.5 |
81 |
කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණය | 22 |
22 |
100 |
45.45 |
85 |
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව | 23 |
23 |
100 |
66.3 |
86 |
සෞඛ්ය හා ශාරීරික අධ්යාපනය | 46 |
46 |
100 |
87.5 |
87 |
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය අධ්යයනය | 19 |
19 |
100 |
61.84 |